Grote Steenweg 12, 2440 Geel // +(32) 0474 69 93 76 // info@wolfwear.be

Stalen neus werkschoenen - populair & veilig - Grisport 801

Stalen neus werkschoenen - populair & veilig - Grisport 801

€88,77
Alle vermelde prijzen zijn excl. BTW
  • Merk: GRISPORT
  • Model 801
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Grisport801L


De lage Grisport 801 S3 werkschoen is de opvolger van het lage Grisport bestsellermodel 701L. Hij is even sterk en betrouwbaar maar met extra kwaliteiten zoals een nieuwe eigentijdse zoolrand, het vernieuwde Heel Support System®, reflectiestrip aan de zijkant, een kevlar tussenzool en beter ademend door perforaties in de stalen neus.
De sterk vochtabsorberende, geurvretend en ademende Cambrelle® voering houdt je voeten lang droog en fris. Door de combinatie van een kevlar tussenzool en de PU/Nitril zolen zijn je voeten in de Grisport 801 S3 werkschoenen extra beschermd tegen penetratie van scherpe voorwerpen. De zolen zijn extreem slip- en slijtvast, olie-, zuur- en snijbestendig en bestand tegen extreme hitte tot circa 200 ºC en kortstondige contactwarmte tot 300 ºC. De stalen overneus biedt bijvoorbeeld bescherming tegen vallende voorwerpen met een energie tot 200 Joule.

Beschikbare opties:

GAMMA

Vind je niet wat je zoekt?

leverancier van professionele werkkledij 25 jaar ervaring

Wolf Workwear staat bekend om haar werkkleding van hoge kwaliteit.

Op onze website staan onze producten, die u kunt bestellen of kopen in onze winkel! Heb je niet gevonden wat je zocht en/of ben je op zoek naar iets specifiek? Klik dan op één van de logo's hiernaast, die je naar de site van het merk brengen. Hun volledige gamma is bij ons leverbaar!

U bent altijd welkom op locatie of u kunt contact opnemen via ons contactformulier.

×

BLIJF UP TO DATE

Schrijf in op onze nieuwsbrief om up-to-date te blijven over nieuwe producten, promoties, enz...