Grote Steenweg 12, 2440 Geel // +(32) 0474 69 93 76 // info@wolfwear.be

L.Brador

Als professional is het van groot belang om kledij te dragen die comfortabel is, beschermt tegen weersomstandigheden en veiligheid garandeert op de werkvloer. L.Brador is een merk dat zich richt op het ontwerpen en produceren van hoogwaardige werkkledij voor professionals. In deze tekst ontdek je alles wat je moet weten over L.Brador en waarom hun werkkledij de perfecte keuze is voor elke professional.

Geschiedenis

L.Brador werd in 1997 opgericht in Zweden met als doel het bieden van hoogwaardige werkkleding voor professionals. Het bedrijf begon klein, maar al snel werd de vraag naar hun producten groter en breidde het bedrijf zich uit naar andere Europese landen.

Het succes van L.Brador is te danken aan hun focus op kwaliteit en functionaliteit. Het merk gebruikt alleen de beste materialen en streeft naar een perfecte balans tussen comfort en duurzaamheid. Door het gebruik van moderne technologie├źn en het nauw samenwerken met professionals in verschillende sectoren, heeft L.Brador zich kunnen ontwikkelen tot een gerenommeerd merk in de werkkledingbranche.

Tegenwoordig heeft L.Brador een breed assortiment aan werkkleding en zijn ze actief in meer dan 20 landen wereldwijd. Het bedrijf blijft zich inzetten voor het bieden van hoogwaardige werkkleding voor professionals en blijft investeren in nieuwe ontwikkelingen en innovaties om aan de behoeften van hun klanten te voldoen.

Kwaliteit en duurzaamheid

Het merk L.Brador staat bekend om zijn kwalitatieve en duurzame werkkledij. Het merk gebruikt enkel de beste materialen om ervoor te zorgen dat de kledij lang meegaat en bestand is tegen intensief gebruik. Het gebruik van hoogwaardige materialen heeft als voordeel dat de kledij slijtvast en waterafstotend is, wat van cruciaal belang is in de meeste werkomgevingen.

Bovendien staat L.Brador bekend om zijn duurzaamheid en milieuverantwoorde productie. Het merk zorgt ervoor dat de kledij op een ethische en duurzame manier geproduceerd wordt. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van biologisch katoen en gerecycleerde materialen. Dit draagt bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van het merk en maakt het mogelijk om op een verantwoorde manier te produceren.

Assortiment

L.Brador biedt werkkleding voor zowel mannen als vrouwen. Het assortiment omvat onder andere werkbroeken en werkshorts, overalls, jassen, sweaters en T-shirts. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat iedere professional de juiste werkkleding kan vinden die bij zijn of haar behoeften past.

De werkbroeken van L.Brador zijn van hoge kwaliteit en bieden veel functionaliteit, zoals verschillende zakken, kniestukken en verstevigde delen voor extra duurzaamheid. De overalls zijn ook voorzien van veel zakken en hebben verstelbare banden voor een goede pasvorm. De jassen en sweaters zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bescherming bieden tegen wind en regen, terwijl ze ook ademend zijn voor extra comfort.

L.Brador besteedt veel aandacht aan details, zoals reflecterende elementen voor betere zichtbaarheid en extra ventilatie voor meer comfort tijdens warme dagen. Het merk streeft naar een combinatie van comfort, duurzaamheid en functionaliteit om ervoor te zorgen dat professionals de beste werkkleding hebben voor hun werk.


×

BLIJF UP TO DATE

Schrijf in op onze nieuwsbrief om up-to-date te blijven over nieuwe producten, promoties, enz...