Grote Steenweg 12, 2440 Geel // +(32) 0474 69 93 76 // info@wolfwear.be

De productie van Snickers Workwear: werkbroeken

De weg naar perfectie

Wist je dat er bij de productie van één paar FLEXI-werkbroeken voor Snickers Workwear is het resultaat van vele jaren ervaringen en aandacht voor elk detail. De FlexiWork-werkbroeken bestaan bijvoorbeeld uit 64 patroondelen, 6 soorten stof en 46 accessoiretypen nodig zijn? Maar dat is nog niet alles. Om de broeken te voltooien, zijn er nog eens 40.000 steken en 122 productieminuten nodig. Het is een complex proces waar we veel aandacht aan besteden. 


Stof, garen en naden

Bij de productie van onze producten is de keuze van stof, garen en naden van groot belang voor het comfort en de kwaliteit. Om de beste opties te selecteren, testen we verschillende stoffen afzonderlijk en in combinatie voordat we starten met de productie. De keuze van de stof bepaalt welk type draad we gebruiken en voor elke naad hebben we specifieke specificaties en regels voor het naaien. Bij het versterken van zakken of het bevestigen van kniestukken gebruiken we bijvoorbeeld een trens en volgen we strikte regels om de stof te beschermen en een mooie uitstraling te behouden.

Het belang van je maatkeuze

Het kiezen van de juiste maat is van cruciaal belang voor zowel het comfort als de duurzaamheid van uw broek. Om ervoor te zorgen dat uw broek lang meegaat, is het essentieel om een maat en stijl te kiezen die goed past bij uw lichaam en uw beroep. Bovendien heeft de maat ook invloed op de ergonomische functies, zoals de plaatsing van de kniestukken en zakken. Een broek die goed past, zal u niet beperken tijdens uw werkdag en zal u in staat stellen om vrij te bewegen, ongeacht uw werkhouding.

×

BLIJF UP TO DATE

Schrijf in op onze nieuwsbrief om up-to-date te blijven over nieuwe producten, promoties, enz...